• Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • Search
  • Register
  • Login
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search
3Dragons - Forum Community Polish Balans Master Sorcerer'a

• 0 Vote(s) - 0 Average
Balans Master Sorcerer'a
Gangri

Junior Member
Threads: 1
12-30-2021, 02:55 AM
Witam,

Po dłuższym okresie obserwacji Ms'a którym gram ja,  jak i również inne osoby na naszym Discordzie,
Wspólnie zauważyliśmy problem używania  potów oraz używanie spellów tak jak i SD,GFB,AVA. zresztą te dwa ostatnie są totalnie useless.
Kolejny problem to bardzo mała ilość dawanej many z potionow 170-210, na 120 lvl mam 3500 many i potwory które bije potrafią mi zadać 4-7 hitów kiedy ja w jednym czasie daje 1 manasa za 200 many.
De fakto sprawa wygląda tak ze ani nie możemy się wyleczyć ani nie możemy się wymanasować, ponad to nie możemy się leczyć razem z manasowaniem przez za duży exhaused.
Uważam ze to straszny strzał w kolano jeżeli chodzi o graczy, gram w tibie od ponad 20lat i nie przypominam sobie żeby aż tak było.
Moim zdaniem co powinno być zmienione:
1. To ułatwienie w postacią manasować się jednocześnie i leczyć lub bić
2. zrobienia potki od 100+ lvl itd , na zdecydowanie wiecej many zakładam 400-500many
3. zmiana range rózdzki bo w tym momecie praktycznie jej nie uzywamy tylko palimy same sd.

przykład jeszcze tego ze 120msem mozesz sie wylozyc na noob dlach 2ch jak rzucisz sd i nie zalozysz many co jest moim zdaniem nie dorzeczne.

Gangri
« Next Oldest | Next Newest »

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Messages In This Thread
Balans Master Sorcerer'a - by Gangri - 12-30-2021, 02:55 AM
RE: Balans Master Sorcerer'a - by Adricki - 01-03-2022, 07:17 PM
RE: Balans Master Sorcerer'a - by Testowy - 01-21-2022, 05:08 PM

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Linear Mode